Οpen Mic

Είσοδος


Οι παραστάσεις Open Mic είναι ένας βασικός θεσμός για το stand-up comedy. 

Σκοπός τους είναι να δωθεί η ευκαιρία σε όποιον θέλει να δοκιμάσει να κάνει Stand-up comedy, και σε έμπειρους κωμικούς να δοκιμάσουν νέο υλικό. 

Για την συμμετοχή σε μια βραδιά open mic είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στον υπεύθυνο καθώς ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να πάρουν μέρος ειναι συγκεκριμένος, και η τήρηση των κανόνων σε θέματα χρόνου. Συνήθως σε μια βραδιά open mic κάθε κωμικός έχει στην διάθεση του ένα 5λεπτο αν και ο χρόνος αυτός μπορεί να ποικίλει ανάλογα την εμπειρία του κωμικού ή τους κανόνες του συγκεκριμένου event. 

H συμμετοχή σε ένα open mic είναι ο πιο γνωστός και διαδεομένος τρόπος για να γνωρίσει κάποιος το stand-up comedy και να δοκιμάσει εάν είναι κάτι που μπορεί να κάνει. Στις περισσότερες χώρες που το Stand-up comedy είναι διαδεδομένο, υπάρχει και μια ολόκληρη σκηνή απο μαγαζιά, θέατρα, comedy clubs που πραγματοποιούν open mic σε τακτική βάση.

Στην Ελλάδα πραγματοποιούνται πλέον τακτικά βραδιές open mic σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αρχικά βραδιές open mic διοργάνωσαν οι Λάμπρος Φισφής και Κατερίνα Βράνα, ενώ πλέον συνεχίζουν και άλλοι κωμικοί.
Για να λάβετε μέρος σε μια βραδιά open mic επικοινωνήστε με τον υπευθυνο κωμικό που το διοργανώνει, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε τακτικά το Standupcomedy.gr και τα προφίλ των κωμικών στο FB για να ενημερώνεστε για την πραγματοποίηση τους.  

 

Οpen Mic Αθήνας

Διοργάνωση: 

Βύρωνας Θεοδωρόπουλος
FB: www.facebook.com/pages/Byron-Theodoropoulos/558445397562563

Δημήτρης Χριστοφορίδης
FB: www.facebook.com/dimitris.christoforidis.7

Open Mic Page: 5 λεπτά Δόξας

 

Open Mic Θεσσαλονίκης

Διοργάνωση 

Giusseppe Vieri
FB: www.facebook.com/giuseppe.vieri 

Tα Open Mic της Θεσσαλονίκης διοργανώνονται δύο φορές κάθε μήνα - ημέρα Σάββατο, στο Μαιευτήριο. 
Open Mic Page: Openkwmic